تورهای خارجی

Wiki Article

بعد از عبدالملک، برادرش منصور یکم حکومت سامانیان را به دست گرفت. او پانزده سال حکومت کرد و در این مدت دانشوران، شاعران و مفسران بسیاری پرورش داد. کتاب تاریخ بلعمی در دوره‌ی او تألیف شد.

کوروش به یهودیان دربند در بابل، امکان داد به سرزمین یهودیه بازگردند که شماری از آنان به ایران کوچ کردند

بعد از داریوش، خشایارشاه روی کار آمد. خشایارشاه جنگ‌های ایران و یونان را پی گرفت. او در تابستان ۴۷۹ پیش از میلاد، بعد از تحمل سه شکست پیاپی در نبردهای سالامین، پلاته و میکال، مجبور شد آسیای صغیر را ترک کند. در این دوره، شورشی در بابل ایجاد شده بود. خشایارشاه تصمیم به رویارویی با بابل گرفت. خشایارشاه در بابل نیز شکست خورد. آنچه به نظر، جالب‌توجه می‌رسد این است که خشایارشاه هیچ یک از این مسائل را در کتیبه‌های خود ذکر نکرده است.

به‌دلیل مرگ مشکوک کمبوجیه که نوعی خودکشی محسوب می‌شد، بین او و وارثان سلطنت، نزاعی ایجاد شد که سرانجام داریوش هخامنشی را که از تیره دیگر هخامنشیان بود به پادشاهی رساند.

پس از آن در زمان فرورتیش پادشاهی ماد به پارس چیرگی یافت و این دولت را پیرو دولت ماد نمود.

پرچم نماد غرور ملی و میهنی یک کشور است. معمولا نمادگرایی در پرچم‌ها وجود دارد و هر کدام نمایانگر آداب و فرهنگ و سنت یک کشور هستند. در ادامه زمان هخامنشیان نیز عقاب را قوی‌ترین موجود روی زمین می‌دانستند، پرچم آن‌ها نیز شامل عقاب با بال‌های باز می‌شد.

کباب تابه‌ای یک غذای ایرانی و لذیذ است که طرفداران خاصی دارد

جنگ‌های میان آتن و اسپارت که به جنگ‌های پلوپونزی شهرت دارند، در همین دوره پایان یافتند. داریوش دوم فوت کرد و پادشاهی به اردشیر دوم رسید.

دادگاه با حضور یک هیئت تشکیل می‌شد که متشکل از طبقات مختلف افراد از جمله قضات، مقامات مختلف حکومتی و مقامات معبد بود.

ارسیان مردمانی از اقوام ایرانی هستند که نزدیک به سه هزار سال پیش از میلاد به فلات ایران آمده‌اند.

دیوان برید که حافظ امنیت دولت بود و به جمع‌آوری و گزارش اطلاعات می‌پرداخت؛

ز بزرگ‌ترین دلایل سقوط شاهنشاهی هخامنشی، بار سنگین مالیات بر دوش شهربانی‌ها بود که سرانجام به یک رکود اقتصادی بزرگ انجامید.

به این ترتیب که پس از انتخاب تور داخلی خود، برای مشاهده لیست تورها روی گزینه کمترین قیمت تور کلیک نمایید تا ابتدا ارزان ترین تور های داخلی تریپ برای شما نمایش داده شوند.

دیوان قضا که منازعات بین مردم را حل و فصل می‌کرد و تلاش آن بر این بود که حق را به صاحبش برگرداند.

Report this wiki page